Ferestrele din sistemul de profile GEALAN S8000 imbina cea mai moderna tehnica a ferestrelor cu un confort ridicat si prezinta toate caracteristicile de calitate pentru o durata indelungata de viata. Prin proportiile lor elegante exprima spiritul unei generatii tinere si dinamice.
Functionarea fara probleme a ferestrelor moderne depinde in principal de stabilitatea lor. Acest lucru este asigurat in sistemul S8000 de geometria profilelor, de adancimea de constructie de 74 mm si rigidizarea groasa din tocuri si cercevele. Actiunea concentrata a acestor factori garanteaza functionalitate ridicata chiar si peste ani. S8000 inseamna estetic si echilibru, indiferent ca este vorba de varianta clasica sau de cea orientata spre design, cu muchii rotunjite.
In designul fatadelor si incaperilor o importanta deosebita revine diferitelor culori si decoruri. In acest scop GEALAN a asigurat, prin noua tehnologie de caserare toate premisele. Multumita acestei tehnologii poate fi realizata aproape orice combinatie de acrylcolor, folii decor lemn sau folii uni, indiferent daca profilele au muchii numeroase sau rotunjiri complexe.

termopane-gealan
termopane-gealan-2

Avantajele sistemului S8000

  • Stabilitate exceptionala datorita armaturii groase de otel din tocuri si cercevele
  • Foarte usor de curatat datorita canalului de mari dimensiuni al tocului
  • Linie exterioara clasica prin inclinarea dubla a cercevelei semi-decalate

Avantajele sistemului S9000

Garnitură mediană inovatoare care poate fi combinată în mod flexibil

Noul sistem GEALAN S 9000 îmbină în egală măsură, ca sistem combinat cu o adâncime constructivă de 82,5 mm, caracteristicile și avantajele garniturii mediane și de bătaie. Adâncimea mare de construcție, cele șase camere ale profilurilor în rame oarbe și cercevele și până la trei planuri continue de etanșare garantează o izolare termică excelentă. Astfel, ferestrele îndeplinesc chiar și cele mai exigente cerințe.

Geometrie modernă de etanșare mediană

Etanșarea mediană flexibilă pentru falțul ramei oarbe contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea caracteristicilor de termoizolare. Suplimentar, elementele de feronerie protejează împotriva infiltrării umidității și asigură deschiderea mai ușoară, în special în cazul unor temperaturi exterioare scăzute.

Cere o oferta de pret!

Completeaza formularul de mai jos si in cel mai scurt timp posibil un coleg va analiza cererea ta.


Nume* (obligatoriu)

Email* (obligatoriu)

Telefon* (obligatoriu)

Adresa/Localitate* (obligatoriu)

Mesaj