Cu totii stim cum e sa te trezesti in toiul noptii alergand dupa un tantar prin camera. Nimic nu poate fi mai neplacut decat sa auzi un bazait in ureche cand visele sunt mai frumoase si somnul mai dulce. Mai mult, dupa ce ne-am stricat somnul si am alergat insecta prin camera cu un ziar impaturit, a doua zi dimineata vom constata ca peretele nostru proaspat zugravit a „suferit” de pe urma acestei actiuni.

Solutia noastra pentru aceasta problema „usturatoare” sunt plasele antiinsecte. Acestea sunt sigure, moderne, nu dauneaza sanatatii si garanteaza protectia impotriva insectelor nedorite.

Plasele antinsecte sunt confectionate cu profile din aluminiu si pot fi de doua tipuri: clasice, montate pe balamale, sau mult mai estetice si moderne tip rulou, ele strangandu-se in caseta in partea de sus.

Plase-insecte-tip-rulou-
plasa-insecte- RULOU

PLASE TIP RULOU:

Acest tip de plase tantari insecte rulou sunt sisteme care se monteaza la ferestre pentru protectie impotriva tantarilor dar si al insectelor. Sunt prevazute cu caseta pentru protectia plasei de tantari insecte pe timp de iarna. Printre caracteristicile principale ale acestor plase insecte rulou se numara caseta plasata in partea superioara a plasei, in care se strange plasa. Aceasta are atat rol de protectie (intrucat pastreaza plasa de tantari insecte in siguranta pe timpul iernii), cat si rol estetic (ofera eleganta produsului). Caseta plasei de tantari insecte este fabricata din aluminiu extrudat si este pozitionata in exteriorul ferestrei. Urmatoarele componente ale plasei de tantari tip rulou, care contribuie atat la rezistenta ei, cat si la aspectul foarte placut, sunt plasa de tantari insecte din fibra de carbon si sticla ignifuga.
Aceasta este prevazuta cu ochiuri foarte fine, ceea ce o face foarte eficienta impotriva tuturor tipurilor de tantari dar si al insectelor. Acest tip de plasa are ghidaje din aluminiu extrudat cu camera de montaj, de aceea nu necesita precadru. Datorita acestui lucru, sunt foarte rezistente si pot fi fabricate pe orice dimensiune. In partea inferioara, plasele de tantari tip rulou sunt prevazute cu perii, care asigura inchiderea ermetica. Actionarea plasei se realizeaza cu un snur. In cazul in care doriti sa montati si rulouri exterioare, puteti opta pentru rulouri cu plasa de tantari incorporata.
De asemenea, in cazul in care aveti deja rulouri exterioare montate la ferestre, le puteti adauga plase de tantari. Este necesar sa stiti ca plasa de tantari tip rulou este singurul tip de plasa care poate fi montat la rulouri

BENEFICII :

 • plasa de tantari tip rulou nu necesita demontarea pe timpul iernii
 • plasa de tantari se strange in caseta din partea de sus
 • este protejata de intemperii si uzura
 • rezistenta indelungata
 • dimensiuni mari
 • protectie inalta
 • actionare usoara
 • versalitate mare
 • pot fi incluse in rulouri exterioare
 • protejeaza eficient

PLASE PE BALAMALE:

Plasele tantari insecte cu balamale sunt un sistem clasic de protectie impotriva insectelor care se monteaza la ferestre si usi. Le poti monta si demonta personal foarte rapid. Acest tip de plase insecte este ideal atat pentru protectia ferestrelor, cat si a usilor. Se pot confectiona pe orice dimensiune, deoarece au o structura simpla. De asemenea, constructia si rezistenta ei permit realizarea pe orice dimensiune, fara niciun risc de rupere, indoire sau alta defectiune. Este un tip de plasa de protectie impotriva tantarilor dar si al insectelor pe care il prefera majoritatea clientilor nostri. Raportat la calitatea materialelor, care ii ofera rezistenta, precum si la aspectul impecabil, care se pastreaza in timp, in pofida utilizarii sau al actiunii soarelui si vantului, costul de achizitie este net inferior

Din categoria beneficiilor practice fac parte :

 • calitatea inalta a materialelor
 • actionarea usoara
 • deschiderea spre exterior
 • economiseste spatiul din casa sau birou
 • dimensiunile mari pe care le pot avea

Nu in ultimul rand, structura lor permite montajul pe orice tip de tamplarie, fara a o modifica in niciun fel.

Plasecubalamale