sistem_de_profile_gealan_s_8000_iq_2_18509

Ferestrele din sistemul de profile GEALAN S8000 imbina cea mai moderna tehnica a ferestrelor cu un confort ridicat si prezinta toate caracteristicile de calitate pentru o durata indelungata de viata. Prin proportiile lor elegante exprima spiritul unei generatii tinere si dinamice.

Functionarea fara probleme a ferestrelor moderne depinde in principal de stabilitatea lor. Acest lucru este asigurat in sistemul S8000 de geometria profilelor, de adancimea de constructie de 74 mm si rigidizarea groasa din tocuri si cercevele. Actiunea concentrata a acestor factori garanteaza functionalitate ridicata chiar si peste ani. S8000 inseamna estetic si echilibru, indiferent ca este vorba de varianta clasica sau de cea orientata spre design, cu muchii rotunjite.

In designul fatadelor si incaperilor o importanta deosebita revine diferitelor culori si decoruri. In acest scop GEALAN a asigurat, prin noua tehnologie de caserare toate premisele. Multumita acestei tehnologii poate fi realizata aproape orice combinatie de acrylcolor, folii decor lemn sau folii uni, indiferent daca profilele au muchii numeroase sau rotunjiri complexe.

Avantajele sistemului S8000

  • Etansare termica si fonica buna datorita dispunerii speciale a camerelor

  • Stabilitate exceptionala datorita armaturii groase de otel din tocuri si cercevele

  • Foarte usor de curatat datorita canalului de mari dimensiuni al tocului

  • Linie exterioara clasica prin inclinarea dubla a cercevelei semi-decalate

TAMPLARIA ESTE DISPONIBILA IN MAI MULTE CULORI SI IMITATII DE LEMN.

NUANTE PVC (1)