jaluzele-aluminiu

Jaluzele Orizontale:

Jaluzele orizontale sunt indicate pentru ferestrele de dimensiuni mici si medii. Aceste produse au o capacitate superba de a controla lumina si vizibilitatea dintr-o incapere.
Usurinta in utilizare fac din aceste jaluzele orizontale un element functional si decorativ de nelipsit in locuinte si birouri. Lamelele vopsite in camp electrostatic sunt foarte durabile si nu se decoloreaza in timp, iar mecanismele de actionare din materialele de buna calitate asigura o functionare ireprosabila timp indelungat .
Jaluzelele orizontale se curata foarte usor de praf, cu o laveta moale, eventual umezita. La nevoie se demonteaza si se spala intr-o cada obisnuita, folosind dusul si un detergent, dar trebuie evitata patrunderea apei in profilul cu mecanisme. Nu apasati prea tare pe lamele! Se deformeaza destul de usor fiind foarte subtiri .

Jaluzele Verticale:

Jaluzele verticale sunt solutia ideala pentru umbrirea spatiilor sociale, cabinetelor si birourilor. Acest tip de jaluzele verticale isi gasesc tot mai des utilitatea si in spatiile locuibile, ca si alternativa la perdele si draperii. De multe ori, jaluzelele verticale sunt utilizate la delimitarea spatiului si sunt potrivite pentru umbrirea spatiilor mari, avand un efect decorativ.
Gama variata de modele si de culori permit diferite combinatii si ofera posibilitatea de a crea un interior original si elegant. Noua colectie de stofe surprind placut prin varietate si culoare. O noutate absoluta este stofa care nu permite trecerea luminii (black out).

Toate stofele sunt tratate antistatic fiind potrivite si pentru persoane alergice. Datorita acestui tratament, efortul de intretinere este minim. Dupa o anumita perioada de timp este recomandat ca stofa din jaluzelele verticale sa fie curatata cu aparatul cu ultrasunete.

Un alt avantaj il constituie varietatea posibilitatilor de executie. Cu jaluzele verticale se pot umbri suprafete curbe si oblice, avand mai multe moduri de actionare. Jaluzelele verticale se pot monta in tavan sau utilizand console de pereti.

jaluzele-verticale-2