banner-reducere
Grija pentru viitor

Nu toate ferestrele din PVC sunt la fel de performante. Deosebirile esentiale sunt date de proprietatile tehnice ale profilelor din PVC.

Cea mai noua generatie de profile GEALAN destinate usilor si ferestrelor cu geam termopan pune accent atat pe aspectul estetic dar si pe indeplinirea tuturor cerintelor de izolatie si statica. Geometria profilelor, ajustata si prelucrata pana in cel mai mic detaliu, indeplineste toate cerintele tehnice indiferent daca este vorba de protectie termica, fonica sau impotriva spargatorilor, de ventilatie si de realizare a ferestrelor cu dimensiuni diferite.

Introducerea managementului de calitate in conformitate cu standardul international ISO 9000:2000 si adoptarea celor mai noi tehnologii in domeniu au facut ca profilele GEALAN sa fie recunoscute si apreciate in toata lumea.

Prin aceasta, Gealan a creat premisele organizatorice pentru continuarea directiei pozitive de dezvoltare. Firma a obtinut in anii trecuti cresteri ale cifrei de afaceri si a putut sa-si creasca substantial procentul de prezenta pe piata.

Raspundere pentru oameni si mediu

Succesele GEALAN in domeniul protectiei mediului demonstreza faptul ca dezvoltarea economica se poate realiza in armonie cu natura. Inca din anul 1996 cele doua fabrici germane au fost certificate conform ordonantei EG-Oko-Audit (EMAS) din cadrul Uniunii Europene.

Pozitia GEALAN, de initiator in bransa in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator a fost consolidata in anul 1997 printr-o certificare suplimentara conform standardului international ISO 14001.

Ulterior aceste standarde de mediu au fost integrate impreuna cu standardele managementului calitatii ISO 9001:2000 in sistemul de management QSU care cuprinde si normele de securitate a muncii.

In acest interval au fost certificate conform normelor mondiale si fabricile din Vilnius si Bucuresti. Se garanteaza astfel ca in toate capacitatile de productie GEALAN se lucreaza dupa aceleasi standarde de calitate si mediu.

Calitate

Pulberea aditivata necesara producerii profilelor este importata direct de la firma mama din Germania. De asemenea, a fost preluat in totalitate procesul tehnologic, inclusiv controlul calitatii. Toate acestea au facut ca implementarea managementului de calitate in conformitate cu standardul international ISO 9002 sa se faca intr-un timp scurt si fara probleme.

La inceputul anului 2003 GEALAN Romania este certificata conform noului standard international de calitate ISO 9001:2000.
Din aprilie 2008, Gealan Romania este re-certificata in sistemul de management integrat (al calitatii, protectiei mediului  si securitatii si sanatatii ocupationale) dupa cerintele organismului de certificare de anvergura internationala– TUV Thüringen. Certificarile EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2004 si BS OHSAS 18001:2007 plaseaza calitatea ca o caracteristica definitorie a activitatii companiei.