banner-reducere

Suntem o echipa tanara, dinamica, cu experienta in domeniul tamplariei PVC. Magazinul nostru online ne permite sa va oferim cel mai mic pret de pe piata. De acum banii dumneavoastra nu se mai duc in chiriile magazinelor de tamplarie, ci raman in buzunarele dumneavoastra.

Timpul dumneavoastra inseamna bani, nu trebuie decat sa trimiti un mail cu o cerere de oferta, confortabil din fotoliul de acasa sau de la birou si noi facem totul pentru tine.

Consilierul nostru va ajuta gratuit sa alegeti fereastra care vi se potriveste, iar inginerul de masuratori, de asemenea gratuit,va ajuta la configurarea utila a ferestrei.

“Seriozitate, punctualitate, sinceritate” este motto-ul nostru dupa care ne ghidam atunci cand intram in contact cu clientii nostri, de aceea afacerea noastra este una de succes.

poza-desprenoi
EVOLUTIA COMPANIEI GEALAN PE PIATA DIN ROMANIA
1994: GEALAN testeaza pentru prima data piata romaneasca a ferestrelor din PVC. Firma a mizat consecvent si din timp pe o patrundere rapida pe piata, ajungand ca in scurt timp sa preia conducerea. Marele succes al clientilor nostri, cresterea rapida a numarului acestora cat si eforturile de dezvoltare ale acestei tari au intarit convingerea de a demara un vast proiect de investitii.
1998: Incepe constructia primei fabrici de extrudat profile din PVC
1999: Are loc inaugurarea noii capacitati de productie si este produs primul metru de profil din PVC. Fabrica dispune de o tehnologie avansata, spatiu mare de depozitare, atelier scoala pentru initierea partenerilor si un elegant sediu administrativ.
Directorul General al firmei GEALAN ROMANIA, Dl. Aurel Vlaicu, explica cursul de expansiune: “vom incepe cu 3 instalatii de extrudare si, pina la sfarsitul anului 2002 vom avea treptat un numar de 6”.
2004: GEALAN aniverseaza 10 ani de prezenta pe piata romaneasca. 
2007: La sfarsitul anului 2007 Gealan România se clasa pe primul loc in „Topul national al firmelor”, categoria „Intreprinderi mijlocii” pe baza criteriilor de evaluare stabilite de Camera de Comert si Industrie a Romaniei – cifra de afaceri, rata profitului si eforturile de dezvoltare continua. In baza acelorasi criterii, compania a reusit sa patrunda si în clasamentul celor mai performante 50 firme din tara, conform Coface Romania.
2008: Gealan colaboreaza cu cca 450 firme partenere în Romania livrand acestora componentele si tehnologia necesare productiei de ferestre termoizolante. Pentru o deservire mai rapida, Gealan România detine depozite zonale în Bacau, Craiova, Timisoara si Constanta.
2010: Inceputul ofensivei de inovatie cu STV si IKD
2012: Lansarea sistemului de profile cu 3 garnituri de etansare S9000, potrivit pentru casele pasive.
2014: Introducerea pe piata din Romania a GEALAN-FUTURA®, ferestre pentru case pasive si in varianta colorata. Achizitia GEALAN de catre grupul VEKA.
CE NE RECOMANDA

EXPERIENTA IN DOMENIU

TRANSPARENTA DE CARE DAM DOVADA PE TOATA PERIOADA DELURARI CONTRACTULUI

PERSONALUL CALIFICAT

PRETUL MIC (SUNTEM PRODUCATORI)

DISPONIBILITATE 100% PENTRU CERINTELE CLIENTILOR

MONTAJ+TRANSPORT GRATUIT

GARANTIE 12 ANI